duminică, 4 decembrie 2011

C2 p2 prima zi de scoala

-Sa stii ca sora ta s-a dus inclub cu doua fete noi din anul 2 si 3 o da sa nu uit nu am venit sa te ajut ci doar sa ma bucur de expresia ta buimacita! Da si ca sa fie complet s-a dus in clubul de langa  localul acela darmat cel in care multi oameni sunt bgati si nu mai pot iesi da de ala vorbesc! Sa ai o zi buna! si pleca zambind malefic
-Nu o suport pe fata aia si cand ma gandescca in anul 1 eram BFF si plus ca nu avea asa tupeu!spuse Lily tinandu-si ochii intredeschisi.
-Sa mergem,striga Jenny in timp ce Shara ajunse de partea cealalta
                                                                          *
Cand au intrat in cllub erau tot felul de oameni ciudati unii isi pusesera colti falsi alti erau imbracati cu rochii scurte si mulate altii erau numai ciudati.Caroline era pe bar clar beata si dansandcu alte 2 fete si un baiat se apropia de ea si o lua in brate si incerca sa o calmeze  iar Carlo STRIGA:
-Sunt NEBUNA!!!!!!!!
Toata lumea isi vedea de treburile lor, nimeni nu era prea ingrijorat. Jenny alerga spre sora ei lund-o de la baiatul ce o tinea in brate.
-Caroline!TU gandesti cum sa vi aici ai innebunit esti dusa!
-Nu imi pasa ce zici!Dca Daren pote face ce vrea din mine eu de ce nu as putea face?era clar afectata de despartire.
-Hai acasa tu nu ai ce cauta aici!se infurie Jenny.
                                                                       *
Jenny o puse pe Caroline pe patul din camera ei(a lui Carol) si in timp ce ea adormi ii lua telefonul si il suna pe Daren:
-Alo,striga ea nervoasa, nu puteai sa ii spui mai intai ca te desparti de ea ca ai pe altcineva?!Tu chiar nu gandesti ea te iubea PROSTULE !
-Alo? Jenny asteapta vroiam sa ii spun dar ea ma tot pupa si ma inbratisa!Spuse Daren calm de parca ar fi fost adevarat
-Si tu nu puteai sa o respingi?Esti la fel ca ceilalti baieti draguti profiti de asta si iti bati joc de ele!Maine iti vei cere scuze AI INTELES?!
-Bine cum zici tu!raspunse Daren plictisit.Altceva?
-Ooooo, LAS CA VEZI TU MAINE CE BATAIE ITI IEI ESTI UN NEMERNIC! o voi suna si pe prietena ta sa ii spun cat de cuminte esti!se infurie mai tare ca niciodată Jenny si ii inchise
                  A doua zi
Dimineata Caroline intra rapid in capera lui Jenny :
-Neata uite care e treaba ce am spus nu e adevarat nu mai imi place deloc de Daren a fost un sentiment de moment... si nu ii spune mamei si tatei ce s-a intamplat te rog si iti promit ca nu mai umblu la telefontul tau!
-Bine dar inca o abatere si te spun tot ce ai facut!intradevar Jenny ii acoperise multe trastai deale lui Caroline.
-Si te rog nu imi mai spune Caroline spunem doar Carla suna mai bine.se ruga Caroline pardon Carla de jenny.Si eu iti mai spun Jess te rog
-Bine dute si te pregateste de scoala

3 pareri:

Luli spunea...

...:| Misto :)))!

Tipa Zet spunea...

:o3..biata Caroline..pardon,Carla:))

Deea spunea...

Fain dar cand apar noile personaje?!

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design