sâmbătă, 3 decembrie 2011

Campania Vrem o Romanie fara Fite


Update: Aceasta poate fi campania noastra pune-o si tu pe blogul tau si salveaza romania de aceste specimene daca vreti sa participati doar puneti postul pe blogul vostru si spuneti sa il deie si ei mai departe + un com ca participati. Romania va multumeste!
despre acest specimen vorbesc


Aceasta postare a fost inspirata de un com lasat de kira pe Apy Blog
Ce frumos ar fi daca totul ar fi roz... poate ca e pentru unii adica e pentru Pitipoance.Toata ziua le vezi fardate cu roz si fuste scurte buze tuguiate cu geanta pe brat tinand-o ca un cangur si pantofii cu toc urias si roz oja roz cu telul in mana dand peste oameni fara scuz si mergand toata ziua la mall.
Nu stiu ce cred ele ca sunt dar in nici un caz frumoase!OK inteleg porti roz dar nu exagerezi si vai draga ce frumoasa sunt!Am si un mesaj pentru cei care pozeaza asa de "frumos" daca se poate numi asa este o poza
Poti avea o viata frumoasa fara sa le vezi.Iar daca le zici ceva sar pe tine cu buzele si te papa :))

Ati avut vreodata de aface cu aceste specimene?
NU VA FIE FRICA NU SUNT AICI CA SA CITEASCA sunt la mall sa "shoppeze"




Participa si tu la campanie daca iti doresti o romanie fara fite si pitipoance cu botul pe sus(oricum nu vor disparea)Fa-le sa vada cat de urat le sta, sa se rusineze si sa o lase mai moale cu buzele de cal!
Aceasta este fotografia campaniei
Aceasta campanie a fost initiata de mine! Am nevoie de ajutorul vostru!
Puteti participa la campanie postand pe blog acest post

http://justbelieveyuppy.blogspot.com/2011/12/totul-roz.html
+Update daca vreti!SI lasand un comm aici ca participati sau la celalalt post!
poate vi se pare o prostie si credeti ca nu se va intampla nimic dar nu e adevarat!Fa-le macar sa se rusineze cum au facut ele cu tara noastra!Stergeti-va pozele in care aveti bot de cal si faceti-va niste poze normale! daca[,] credeti ca asa sunteti mai frumoase va inselati cititi ce scrie pe poza! Ganditi-va la Romania!
Poate o sa spuneți ca sunt nebuna si ca aceasta campanie e stupida dar pote ca nu e asa, odata ce va fi raspandita voi face si o pag de facebook.
Le multumesc celor care participa!Va pup si sanatate!
Aceasta campanie a fost luata de pe blogul lui tumbilik o sustin in totalitate fa si tu la fel :* felicitari tumbilik pentru curajul tau de a iesi in fata! id meu e apyy_blog@yahoo.com hai sa discutam!

1 pareri:

KittygoesFoxy spunea...

Asteptam pagina de facebook:))

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design