sâmbătă, 3 decembrie 2011

Cap2 prima zi de scoala p1

Asa arata Caroline

Asa arata Jenny

Era dimineata primei zile de scoala.Jenny si Caroline se imbracau si se fardau de zor + pieptanatul care dura mult.Caroline arata destul de normal bineinteles vroia sa faca o impresie buna profesorilor.
Dupa o ora de pregatit adica la 9:30 fetele mancau.La 10 iesira din casa stateau calme in masina si asteptau sa ajunga la scoala.
Cand ajunsera in fata scolii o multime de elevi boboci si liceeni adevaraticum se numeau ei se imbulzeau la orar si la carti mai apoi.Caroline pleca la grupul ei din anul 2, iar Jess se duse la prietenele ei si spuse:
-Ce susotiti voi acolo?zambi Jenny
Ea e noua/vechea iubita a lui Daren.Mandy
-Pai uite nu vrem sa te suparam dar ia uite cu cine sta cu Daren.Langa el era o fata blonda cu parul scurt si dragutica pe nume Mandy.parea o fata de treaba probabil nu stia nu cine se incurca dar tot se sarutau.
-Lasa-l nu e treaba nostra ce face el plus ca fata pare de treaba de ce sa o pedepsim si pe ea cand vina e a lui Daren. spuse Jenny,hai sa ne nedem de ale noastre k?
Dupa ce isi luara cartile orarul si o foaie cu activitatile pentru plusuri mersera la pizzerie si mancara bineinteles pizza si baura suc. Dupa o juma' de ora de cand intrara in pizzerie aparu si Shara cu clonele ei, si ii spune lui Jenny:
-Stiu ca nu e treaba mea dar sa stii ca sora ta.....

3 pareri:

Tipa Zet spunea...

,,ca sora ta..."ce?;))

Deea spunea...

CE sora ei ce? :-S

Luli spunea...

Scurttt!:))

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design