duminică, 25 decembrie 2011

Mai las-o moale cu fantomele


Urmatoarea carte citita de mine este :
Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de 16 ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoală. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromițătoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place sa stie  totul despre colegii ei ingamfati.

Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass - acela ca poate sa comunice cu fantomele -, situatia tinde sa se  schimbe. El ii cere sprijinul ca sa intre in legatura cu mama lui, moarta de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi deacord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca acesta nu este  un baiat atat de rau precum crezuse ea pana atunci si ca, intr-adevar, avea mare nevoie de ajutorul ei.

Sa fie aceasta cea mai buna ocazie sa se imprieteneasca din nou cu cei vii...?

2 pareri:

Luli spunea...

Cred ca e o carte foarte interesanta!:)

Deea spunea...

Super!!!!Seamana cu un film,ideea de a vb cu fantome.

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design