vineri, 2 martie 2012

Books at first look


Taste de Kate Evangelista
La Academia Barinkoff exista o singura regula:niciun un stundent sa nu ramana in campus dupa ora de stingere.

Phoenix McKay afla curand de ce cand este lasata singura dupa apus.Un grup care-si spune studentii noptii,ameninta sa-i guste trupul pana cand este salvata de un baiat misterios si atragator.Cu pielea lui palida,ochii intunecati si vocea fermecatoare,Demitri este irezistibil,dar de nepatruns.El o avertizeaza sa stea departe de lumea lui periculoasa de mancatori de trupuri.Din pacate,superbul si jucausul Luka are alte planuri.
Cand Phoenix este prinsa intre atractia fizica si emotionala,devine pastratoarea unui secret care va zgudui din temelie o civilizatie antica care locuieste sub Academia Barinkoff.
Phoenix nu-si da seama,decat cand e prea tarziu ca,cu cat se apropie mai mult de Demitri si de Luka,cu atat mai mult ii cufunda pe amandoi intr-un conflict vechi de secole.







Kissed by  deathinbetween de Tara Fuller.
De la accidentul care l-a ucis pe tatal ei cu trei ani in urma,viata Emmei a fost o ciudata si nesfarsita lectie de prudenta.Sa supravietuiasca accidentelor a avut prioritate in locul unei vietii normale pentru o fata de 17 ani,asa ca Emma isi petrece zilele facand fotografii cu viata altora si nu traindu-si propria viata.
Sa se indragosteasca de un baiat nu a facut niciodata parte din plan.Sa se indragosteasca de un spintecator care o face sa simta ca o doare inima si ca i se invarteste capul?Nu este o optiune.

Nu e usor sa fi un spintecator al mortii indragostit de o fata pe care destinul a pus-o pe lista lui nu o data,ci de doua ori.Colegii spintecatori ai lui Finn ii fac viata un iad pentru ca-si petrece timpul cu Emma,dar Finn nu a putut sa o lase sa moara inainte si nu are de gand sa o lase sa moara nici acum.O va proteja pe fata pe care o iubeste de raul pe care el l-a dezlantuit accidental,chiar daca asta inseamna sa sacrifice singurul lucru pe care-l mai are:sufletul lui.



Gravity de Melissa West
In viitor,o singura regula va conta.
Nu trage cu ochiul niciodata.
Ari Alexander,o fata de 17 ani,tocmai a incalcat regula si a vazut ultima persoana la care se astepta plutind deasupra patului ei:arogantul Jackson Locke,cel mai popular baiat din liceul ei.Ea se asteapta sa fie ucisa pe loc sau la vreo pedeapsa ciudata extraterstra,dar in loc de asta Jackson ii face o propunere:sa-l ajute sau toata lumea de pe pamant va muri.
Ari stie ca ar trebui sa-l raporteze,dar totul la Jackson o face sa se indoiasca de tot ceea ce a fost invatata despre cei ca el.Si in ciuda instinctelor ei,se indragosteste de el.
Dar Ari nu e o fata obisnuita,iar Jackson vrea mai mult decat atentia ei.Ea este o mostenire militara care a fost antrenata de tatal ei si expusa la strategii de razboi si informatii pe care nimeni nu le poate sti,in special un spion extraterestru,ca Jackson.
Dandu-i lui Jackson informatiile de care are nevoie isi va trada tatal si tara,dar daca pastreaza tacerea va porni un razboi.

Care v-a place mai mult?



5 pareri:

Zile și file spunea...

Îmi place mult ultima copertă! Este superbă! Și conținutul cărții este interesant și.. nou! :D

giorgiana spunea...

coperta cartii gravity e superba

Koky spunea...

imi plac copertile :))

Anonim spunea...

Ce coperti! Yay, vreau si eu! Mai ales Gravity de Melissa West! :D

Unknown spunea...

Imi place coperta de la prima carte:D:D:

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design